Hlavní obsah

Klonování youtuberů se vymklo kontrole, pražská Lítačka umí skoro všechno. Návštěvnost českého moře boří rekordy

Vymklo se klonování youtuberů kontrole?Video: Redakce Seznam

 

Reklama

Pražská Lítačka má řadu nových rozsáhlých funkcí, zaplatit si díky ní městskou hromadnou dopravu bohužel stále možné není. Klonování youtuberů a dalších celebrit se vymklo kontrole. Návštěvnost prvního českého moře trhá rekordy.

Článek

Klonování youtuberů se pravděpodobně vymklo kontrole. Jindřich Šídlo hovořil s klony kdysi slavného youtubera Kovyho, kterého Hrad ocenil Řádem Bílého lva za dosažení 30 milionů odběratelů. Který z klonů se ale nejvíce podobá původnímu originálu?

Foto: Redakce Seznam

Nová podoba Mapy.cz ukazuje budoucnost Česka za 100 let.

Pražská Lítačka se kdysi ubránila změně názvu na pražskou Krndačku. Nové funkce Lítačky obsahují kromě možnosti kupování odpustků v sudých týdnech na levém břehu Vltavy také placení veřejných toalet. Využít však Lítačku k placení MHD stále možné není.

Rok 2118: Pražská Lítačka umí všechno, tramvají se s ní ale nesvezete:

Lítačka budoucnosti má řadu nových funkcí.Video: Redakce Seznam

V kráteru, který vznikl po jaderné havárii na hranicích Česka a Rakouska v roce 2077, vzniklo historicky první české moře. Teplota v rozsáhlé vodní nádrži o rozloze 1200 kilometrů čtverečních dosahuje 32 stupňů Celsia, a to díky stále probíhajícím fúzním reakcím. Navštěvnost moře trhá rekordy, projekt nicméně narušil vztahy s Chorvatskem.

Rok 2118: Návštěvnost českého moře láme rekordy:

Návštěvnost českého moře trhá rekordy.Video: Redakce Seznam

Reklama

Doporučované