Hlavní obsah

Lesníci upozornili motorkáře, že v lese nesmějí jezdit, odpovědí byl útok

Foto: Policie ČR

Sedm agresivních motorkářů si v přesile vyšláplo na lesníky.

Reklama

Lesní dělníci upozornili skupinu sedmi motorkářů, že v lese nemají co pohledávat. Motorkáři je napadli, jeden z lesníků skončil na zemi a motorkář mu přejel nohu.

Článek

Dalšího donutili, aby smazal fotky z mobilu, ty se ale později podařilo obnovit, po motorkářích nyní pátrá policie.

+1

K útoku na lesní dělníky došlo v lese poblíž Sentic. „Se skupinou sedmi jezdců na motokrosových strojích bez registračních značek se dostali do konfliktu poté, co je upozornili na jejich nežádoucí a protiprávní počínání. Verbální útoky přerostly ve fyzické napadení, přičemž jeden z dělníků skončil na zemi a motorkář mu přejel nohu,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. „Agresivní reakce ze strany motorkářů je opravdu zarážející. Nereagovali ani na skutečnost, že jeden z dělníků je zároveň členem Lesní stráže. Tím ale projevy zloby motorkářů neskončily. Jednoho z dělníků výhrůžkami dokonce donutili, aby v mobilním telefonu smazal fotografie, kterými dokumentoval konflikt. Potom sedmička motorkářů odjela. Při vyšetřování případu se ale v mobilu smazané fotografie podařilo obnovit.“

Tišnovští policisté, kteří případ vyšetřují, uvítají na telefonním čísle 602 647 425 informace, které by jim agresivní motorkáře pomohly vypátrat.

Reklama

Doporučované