Hlavní obsah

Mám ráda lidi, kteří na sobě chtějí pracovat, říká Nela Boudová

Foto: Profimedia.cz, Seznam Zprávy

Na covidovou pandemii prý bude Nela Boudová vzpomínat jako na období, kdy měla nebývalý prostor studovat.

Reklama

Článek

Hostem 128. dílu je Nela Boudová, která je úspěšnou divadelní i filmovou herečkou, ale už před pandemií se rozhodla, že svůj repertoár ještě zásadně rozšíří a nahlédne do hlubin lidské duše - jako profesionální koučka.

Během pandemie ji nejvíc proslavila jistá fotka, kterou publikovala na Instagramu a kterou pak asi mnoho lidí vidělo v bulvárních novinách. Úmyslně jsem s ní o této fotce v podcastu nemluvil. Jednak se jí na to zeptala už řadu novinářů. Ale především mě to nezajímalo. Naopak zajímá mě to, jak Nela Boudová právě během pandemie nastartovala svou druhou kariéru. Stala se koučkou mezilidských vztahů - a byť stále ještě studuje, už si otevřela vlastní praxi. A koučuje první klienty.

Pomáhá jí, že je známá herečka? Co ji na koučování lidí baví? Využije v nové profesi něco z hereckých zkušeností? A jak bude teď, když se znovu otevřela divadla a začaly se točit filmy, dělit čas mezi své dvě kariéry? Na to vše jsem si jí zeptal. A taky na to, proč ji fascinuje virtuální realita, jaký má vztah k Instagramu a proč si myslí, že jednou dokážeme propojit náš mozek či naše sny s počítači.

Celý rozhovor si poslechněte v přehrávači v úvodu článku. Přeju příjemný poslech.

Jedno procento

Co byste dělali, kdyby vám v telefonu zbývalo jen poslední procento baterie? Jaká je vaše nebezpečná myšlenka? Bude za deset let svět lepší, nebo horší než dnes? Jedno procento je podcast Miloše Čermáka s lidmi, kteří ho zajímají a baví.

Vychází na Seznam Zprávách, na Spotify, v Apple Podcasts a dalších aplikacích.

Archiv Jednoho procenta najdete tady, další podcasty Seznam Zpráv tady. Co máme zlepšit? Který díl vás bavil nejvíc? Své postřehy, podněty a tipy nám můžete posílat na audio@sz.cz.

Reklama

Související témata:

Doporučované