Hlavní obsah

Městské kamery zachytily opilého agresora, který skákal autům do cesty. Podívejte, jak skončil

Podle policie bylo opilcovo počínání velmi nebezpečné, pohyboval se po silnici a nutil řidiče k úhybným manévrům.Video: Městská policie Znojmo

 

Reklama

Řádění opilého výtržníka, který v noci ve Znojmě ohrožoval motoristy a snažil se zlikvidovat okolí autobusové zastávky, zachytil městský kamerový systém. Podívejte se na video.

Článek

„O půlnoci jsme byli požádáni obsluhou čerpací stanice na Vídeňské třídě o příjezd strážníků kvůli opilému muži, který je tam obtěžuje. Hlídka byla na místě do několika minut, jednalo se pro ni o docela známou firmu. Před jejím příjezdem obtěžoval muž zákazníky i obsluhu a po vypití energetického nápoje, který zde zakoupil, zahodil plechovku na silnici,” uvedl Petr Hladký z Městské policie Znojmo.

Při placení nechal na pultě osobní doklady. Před hlídkou ještě odhazoval na zem obsah svých kapes. Strážníci využili svého oprávnění a odvezli ho na služebnu Policie ČR, kde se uklidnil. S dvoutisícovou pokutou nesouhlasil, proto mu strážníci oznámili, že případ předají přestupkové komisi.

Ale tím to neskončilo. Asi hodinu nato řádil v Pražské ulici. Na rohu této a Zborovské ulice je více jak rok kamerový bod, který zachytil jeho chování. Bylo velmi nebezpečné, protože se pohyboval po silnici a nutil řidiče projíždějících vozidel k úhybným manévrům. „Aby to nebylo vše, tak si z odpadkových košů udělal terč své agresivity. Pak zašel do blízké herny, kde ho strážníci našli již v klidu sedět u baru,” dodal Hladký. Muži hrozí pokuta až do výše padesáti tisíc korun.

Opilcovo jednání zaznamenaly městské kamery. Podívejte se na video.

Reklama

Doporučované