Hlavní obsah

Mezi Teplicemi a Bílinou zemřeli při dopravní nehodě tři lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Policie ČR

Jeden z kamionů při srážce tří aut smetl lidi, kteří pracovali na silnici.

Na silnici mezi Teplicemi a Bílinou dnes zemřeli tři lidé, dalšího zraněného odvezli záchranáři do nemocnice. Podle hasičů zřejmě jeden z kamionů při srážce tří aut smetl lidi, kteří pracovali na silnici.

Článek

„Dvě hasičské jednotky vyjely k dopravní nehodě dvou kamionů a dodávky na silnici číslo 13 u Bíliny-Ohníče. Čtyři lidé byli zraněni. Na místě zasahuje vrtulník letecké záchranné služby,“ uvedli na Twitteru ústečtí hasiči. Později dodali: „Podle posledních informací tři lidé zemřeli. Jeden byl zraněn.“

Nehoda se stala na silnici první třídy u Pňoviček. Do nemocnice záchranáři vezou člověka se středně těžkým zraněním. Potvrdil to mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník. Je to spolu s lednovou nehodou na Písecku letos nejtragičtější nehoda. Srážka dvou aut si tam vyžádala rovněž tři lidské životy.

„Komunikace první třídy číslo 13 je pro dopravu v obou směrech uzavřená,“ řekl mluvčí teplické policie Daniel Vítek. V místě se tvoří dlouhé kolony, policisté odklánějí dopravu. Objížďka je možná přes Pňovičky. Doba uzavírky se podle policie nedá zatím odhadnout. „Uzavírka bude trvat určitě několik hodin,“ dodal Vítek.

Doporučované