Hlavní obsah

Most zaplaví fanoušci závodů kamionů. Nahlédli jsme za kulisy, do boxů i kabiny

Autodrom v Mostě bude tento víkend praskat ve švech. Závody kamionů patří mezi nejnavštěvovanější akce u nás.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Mostecký okruh ožívá svým nejnavštěvovanějším podnikem TOTAL Czech Truck Prix. Lákadlem je nejen úspěšný domácí jezdec Adam Lacko.

Článek

Čeští fanoušci se těší především na „domácí“ tým Buggyra. Jeho pilot Adam Lacko vybojoval v sezoně 2018 už potřetí celkové druhé místo šampionátu. Zároveň je také evropským mistrem z roku 2017. A i letos si věří.

„Nedávno mi někdo řekl, že sleduje moji statistiku závodů a jsem každý rok alespoň jednou první. Tak bych rád toto splnil,“ říká domácí jezdec Adam Lacko.

Jedna z největších automobilových událostí v Česku se chystá celý rok. „Musí být kompletně přiravený tým, ale také doprovodný program. V tuto chvíli tady na závodech pracuje 350 lidí, kteří zajišťují celý servis,“ říká výkonný ředitel Autodromu Most Ivo Diviš.

Do zákulisí tohoto prestižního závodu nás vzal náš redaktor v terénu Radek Hrdina. Ve videu nad článkem se podívejte, jak to vypadá v závodním boxu a také přímo v kabině tahače.

Rozhovor je součástí pořadu Letní ráno, který vysílá Televize Seznam celé prázdniny každý všední den od 8 do 10 hodin.

Návod k naladění Televize Seznam najdete zde.

Reklama

Doporučované