Hlavní obsah

Nejhorší tetování: Ruka plná Homerů Simpsonů a potetovaná kůže v dražbě

Nejhorší tetování.Video: Dominika Nováková, Profimedia.cz, Youtube.com

 

Reklama

Tetování ne vždycky úplně vyjde. Potom na těle nosíte jméno bývalého partnera, čtyřicet Homerů Simpsonů nebo jste pomalovaní od hlavy až k patě a nemůžete sehnat práci.

Článek

Tetování z lásky? Dokonalý vztah ale může ze dne na den skončit a vy máte na těle vytetované jméno člověka, kterého nenávidíte nejvíc na světě. Co teď? Rychle si ho nechat odstranit. Třeba jako to musela udělat zpěvačka Mel B, jež si nechala z tetování na boku vymazat jméno svého exmanžela Stephena Belafonteho, který ji podváděl s jejich chůvou.

Na tuhle dívku se čeká dva roky. Jak pracuje nejžádanější tatérka Česka.Video: Seznam Zprávy

Na potetované pokožce se ale dá zřejmě i vydělat. Artur Mrozowski má tělo z 90 procent potetované a jde doslova se svojí jaguáří kůží na trh. Draží ji na internetu. Za umělecké dílo požaduje v přepočtu minimálně 2,5 milionu korun. Jak už ale tušíte, než si ji bude moct nějaký blázen pověsit na zeď, bude muset počkat na Arturovu smrt.

Jsou i tací, kteří mají tělo potetované portréty svých oblíbenců. Třeba jako Carl McCoid. Je fanouškem Miley Cyrus. Sbírá její fotografie a své tělo si nechal potetovat kromě podobizen zpěvačky i názvy jejích alb. Ve svých 40 letech má dohromady 22 tetování s motivem Miley. Novozélanďan Lee Weir je zase velkým fanouškem seriálu Simpsonovi, a proto si nechal na svou levou paži vytetovat jednačtyřicet různých podob Homera Simpsona.

Aktuální trendy a tipy, jak si vybrat správné tetovací studio, najdete ve videu níže.

Jaké tetování právě frčí?Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

Reklama

Související témata:

Doporučované