Hlavní obsah

Nová kolekce návrhářky Kateřiny Geislerové: Podívejte se na zákulisí focení s herečkou Plodkovou

Módní návrhářka Kateřina Geislerová o své nové kolekci. Který kousek se jí nejvíce povedl?Video: Barbora Marková

 

Reklama

Módní návrhářka Kateřina Geislerová představila novou kolekci na podzim a zimu letošního roku. I když ona sama s módou začínala ve Francii, po příjezdu do Čech si její modely okamžitě oblíbily třeba Simona Krainová nebo herečka Jana Plodková.

Článek

„Moje nová kolekce se jmenuje Na Scénu a je trochu speciální v tom, že tento rok slavím patnácté výročí od založení mé značky a speciálně pro tuto kolekci jsem si chtěla udělat radost. Ona vlastně snoubí všechny moje základní a nejtypičtější prvky.“

Letos použila především kostýmové vlněné materiály. A i když mají lehce pánský nádech, při střihu nezapomněla zvýraznit ženskost, úzký pas a siluetu. Tedy onen pověstný dámsko-pánský prvek, který je pro Kateřinu tak typický.

„Vzala jsem třeba pánské kalhoty a hodila jsem je na pannu a začala jsem tvořit. Vyšel z toho dámský top, který je vlastně hodně ženský, ale je původně z pánských kalhot. Třeba pánské sako, které je přetvořené v dámský korzet. Použila jsem také pánský vlněný materiál a výsledkem je, že střih je velice ženský, má lehce akcentované boky, vyštíhlený pas a úzká ramena. Takže se tam zase ukazuje ta dualita,“ prozradila při focení své nové kolekce.

Ve své tvorbě kloubí ženskost a eleganci s nezaměnitelným rukopisem, který modelům dodává jedinečnou energii. Modely si neskicuje, rovnou je vytváří na krejčovské panně. S módou Kateřina začínala v Paříži, studovala tam na Sorbonně a pak si tam také otevřela showroom.

Zajímá vás, jak modely vypadají? Podívejte se na úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:
Kateřina Geislerová

Doporučované