Hlavní obsah

Nový fotbalový pořad Televize Seznam: Trojice Hošek-Mádl-Šídlo v sobotu premiérově rozehraje Jinou ligu

Šídlo + Mádl + Hošek = Jiná liga.Video: Self, Seznam Zprávy

 

Reklama

O fotbale s láskou. Tak zní podtitul nové show Televize Seznam, kterou připravila trojice Jiří Hošek – Luděk Mádl – Jindřich Šídlo. Jednotlivé protagonisty znáte i z jiných pořadů naší televize, jedno však mají společné: fotbalovou vášeň. A to je u projektu Jiné ligy spojilo. Premiéru pořadu, který se na vašich obrazovkách bude objevovat co 14 dní, odvysílá Televize Seznam v sobotu 2. února od 20:30.

Článek

V pořadu nebude scházet nadsázka, vtip i jistá dávka nostalgie. Hned v prvním díle Jindřich Šídlo, někdejší stoper mládežnických týmů Bohemians, zavzpomíná, jak si (ne)užil jediného mistrovského titulu v historii zelenobílých.

V netradiční roli uvidíte legendu klubu Antonína Panenku, autoři pořadu vyzpovídají i nejslavnějšího klubového fanouška, ale nabídnou i spoustu dalšího, třeba fotbalovou Laboratoř, ve které rozeberou slavnou „střelu za roh“ v podání slavného brazilského fotbalisty Roberta Carlose.

Svou roli v pořadu sehraje i rivalita, která panuje mezi oblíbenými týmy protagonistů pořadu. Zatímco pánové Šídlo s Mádlem vzývají barvy Arsenalu, Jiří Hošek upsal duši Tottenhamu Hotspur. A podobně jako na sociálních sítích si ani v Jiné lize nedají v tomto ohledu nic zadarmo.

„Jako velcí fotbaloví fanoušci sledujeme spoustu pořadů o fotbale, jednotlivé zápasy i odborné komentáře. Co nám ale na českém televizním trhu chybělo, je show, která se ohlíží i do minulosti a nejvýraznější fotbalové osobnosti, kluby nebo výrazné události představuje tak trochu v jiném světle,“ okomentoval vznik nové show Luděk Mádl, který se právě fotbalové žurnalistice věnuje naplno už od roku 1994.

Doménou Jindřicha Šídla je domácí politika a Jiří Hošek se cítí doma v zahraničním zpravodajství. Když se ale ti tři dají dohromady, vznikne z toho Jiná liga.

Premiéra se na Televizi Seznam vysílá v sobotu 2. února ve 20:30. Repríza pak v neděli od 15:00, před přímým přenosem utkání španělské ligy Betis Sevilla – Atlético Madrid (16:00).

Reklama

Související témata:

Doporučované