Hlavní obsah

Od 21. května začne v Pardubicích promítat autokino

Foto: Seznam Zprávy

Ilustrační snímek.

Reklama

Od 21. května začne v Pardubicích promítat první autokino v historii města. Bude fungovat na dostihovém závodišti.

Článek

Na diváky čeká do letních prázdnin 36 filmů, díky LED obrazovce, na které je obraz dobře viditelný i ve dne, se budou promítat i filmy pro děti, uvedli v tiskové zprávě organizátoři.

Kapacita autokina bude 120 až 200 aut. K dispozici bude také 100 míst k sezení na zahrádce. Už nyní je spuštěn předprodej vstupenek.

Autokino bude v provozu do 28. června. Promítat pro dospělé se bude vždy od čtvrtka do neděle od 19:00. Na čtvrtek, sobotu a neděli jsou v plánu zahraniční filmy, páteční večer bude patřit tuzemským. Pro děti jsou vyhrazeny soboty a neděle od 15:00.

Zvuk k filmům si diváci naladí na autorádiu na frekvenci 93,00 FM, zahrádku ozvučí reproduktory. Mezi auty bude rozestup 2,5 metru, na zahrádce bude platit povinnost mít roušku. Cena vstupného je stanovena na 250 korun za vozidlo, vstupenky lze koupit i předem. Za místa k sezení se bude platit 100 korun a prodávat se budou pouze na místě.

V autokině se bude prodávat i občerstvení, z hygienických důvodů balené. Objednat si je bude možné při vjezdu do areálu nebo na telefonicky s následnou donáškou. Bližší informace jsou zveřejněny na webu autokina.

Reklama

Doporučované