Hlavní obsah

Dálnice D1 je stěží průjezdná. Na většině míst stále sněží

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Na dálnici D1 se od čtvrtečního rána tvoří několikakilometrové kolony.

 

Reklama

Počasí komplikuje situaci na dálnici D1, řidiče trápí sníh i kluzká vozovka.

Článek

Na dálnici D1 se tvoří kolony, dopravní situaci ztěžuje místy vytrvalý sníh, který komplikuje viditelnost. V některých úsecích zhoršují sjízdnost kluzká vozovka nebo rozbředlý sníh. Ředitelství silnic a dálnic varuje před ledovkou a vyzývá k průjezdu se zvýšenou opatrností.

Dopravní situaci jsme sledovali online:

13:45 - Kde je doprava omezená

Na většině míst D1 stále zhoršují viditelnost přeháňky, místy vydatné sněžení. Omezení z důvodu porouchaného vozidla na 99,8. a 99,5. kilometru ve směru do Prahy stále platí.

12:53 - Kde je doprava omezená

Na 99. kilometru ve směru do Prahy stojí porouchané vozidlo. Řidiči musejí očekávat zdržení. Odstavný pruh není průjezdný.

11:52 - Kde je doprava omezená

Na 111. a 110,5 kilometru ve směru do Prahy stojí porouchaný kamion, vozovka je neprůjezdná. Mezi 113. a 101. kilometrem ve směru na Prahu se tvoří kolony. Platí zvýšené nebezpečí vzniku nehody.

D1 hodinu po hodině: Za jak dlouho se z Brna dostanete do Prahy?

10:38 - Aktuální předpověď

10:25 - Kde je doprava omezená

Na 124. kilometru dálnice D1 ve směru do Brna brzdí dopravu stojící vozidlo, omezení se týká úseku mezi Jihlavou a Velkým Meziříčím. Kolony se tvoří mezi Humpolcem a Jihlavou. Několik stojících vozidel v řadě za sebou komplikuje dopravu i kousek za Jihlavou mezi 107. a 101. kilometrem ve směru na Prahu.

Reklama

Doporučované