Hlavní obsah

Pán a jeho pes. Señor Pupík coby hvězda Instagramu vydělává i na charitu

Francouzský buldoček Señor Pupík ovládl Instagram.Video: Ondřej Kočí, Seznam Zprávy

 

Reklama

Svět sociálních sítí neovládají už jen lidé. Profily domácích mazlíčků se těší stále větší oblibě followerů. Důkazem je Señor Pupík, kterého sleduje více než 24 tisíc lidí. Jedná se o téměř dvouletého francouzského buldočka, který dělá radost nejen svým fanouškům, ale především svému majiteli Vojtovi alias Jamesovi.

Článek

Dnes už sice oba dva profil na Instagramu živí, ale nápad založit účet na sociální síti byl víceméně náhoda: „Ta myšlenka vznikla hlavně díky mému okolí. Když byl štěňátko, byl výrazně roztomilejší a hodně se mě lidé ptali, jestli má Instagram. Já to bral jako obtěžování, neřešil jsem to. Jednoho dne jsem ale ukončil své podnikání, abych s Pupíčkem trávil více času. Za moje našetřené úspory jsem odjel do Portugalska a tam jsem mu udělal pár fotek. Byli tam se mnou tři Brazilci a ti mě přesvědčili, abych mu ten Instagram založil,“ popisuje James jejich počátky na této sociální síti.

Dvakrát do týdne si oba dva vyhrazují čas pro své sledující. Fanoušci jim tak mohou během živého vysílání na profilu pokládat nejrůznější otázky. „Nejčastěji se ptají, zdali má Pupíček slečnu. Tu nemá, žádná ho prý nechce, jsou to spíš jednorázovky. Kolem něj se drží více kamarádi, slečnu asi nepotřebuje,“ dodává se smíchem majitel slavného psa.

Setkal se ale James a Señor Pupík i s negativními reakcemi? A jaké dárky v žádném případě od fanoušků nepřijímají? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované