Hlavní obsah

Šťastné pondělí: ČEZ má moc danou Ústavou a radost ze sportovních neúspěchů

Podívejte se na celou satirickou show Jindřicha Šídla a jeho kolegů, Václava Dolejšího a Konstantina Sulimenka.Video: Jindřich Šídlo, Seznam Zprávy

 

Reklama

Ceny elektřiny a odměny energetických manažerů letí vzhůru. To je cíl pro naše satiriky.

Článek

Jindřich vám vysvětlí, že s firmou ČEZ je to naopak, než si myslíte. Většinovým akcionářem státu je mocná energetická firma, nikoliv naopak. Vždyť pouze dva premiéři se za posledních dvacet let odvážili na vedení energetického gigantu sáhnout – a oba se nedlouho poté ze Strakovy akademie pakovali.

Václav se v reportážní rubrice Dolejší na Křižovatce raduje se současných sportovních neúspěchů. Politici tam nemusejí podléhat euforii a slibovat stavby nových hal a stadionů oplátkou za zlaté medaile.

V rubrice Devadesátky se dozvíte o první polistopadové loterie Česká lotynka, která měla přinést stamiliony českým památkám, ale dopadlo to jako vždy. A Konstantina najdete v jeho Studiu Jablunkov.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Reklama

Doporučované