Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Nový guvernér ČNB se snažil prorazit jako komik

Pozor satira! Podívejte se na reportáž Dolejší na křižovatce z pořadu Šťastné pondělí.Video: Václav Dolejší, Seznam Zprávy

 

Reklama

Proč by šéf centrální banky měl být jen usazeným a nudným ekonomem, když se úspěšně může věnovat i televizní a internetové zábavě?

Článek

Vaše pravidelná dávka víkendové satiry. Ekonomové a politici už řekli téměř všechno k novému guvernérovi České národní banky Aleši Michlovi. Teď ještě pohled satirického pořadu Šťastné pondělí, který Michla ve vysoké a významné funkci vítá jako svého kolegu.

I Aleš Michl, absolvent VŠE, britské London School of Economics a Wharton School při Pensylvánské univerzitě ve Filadelfii, totiž začínal jako komik.

Nejprve dělal show s bývalým premiérem a lídrem hnutí ANO, která se jmenovala Babišova kavárna. A pak si vybral nového kolegu do dvojice, zkušeného komika a herce Lukáše Pavláska, s nímž točil sérii pod názvem Finanční trampoty Oty Negramoty.

Reportáž ze satirické série Dolejší na křižovatce je součástí pořadu Šťastné pondělí. Ten najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované