Hlavní obsah

Princ Harry rozplakal svoji fanynku a porušil královský protokol

Princ Harry v Melbourne objal jednu ze svých fanynek.Video: Zuzana Lachnitová, Jolana Humpálová, AP

 

Reklama

Pozornost prince Harryho devatenáctiletá dívka upoutala nápisem na svém transparentu. Obyčejné objetí v ní vyvolalo obrovské emoce.

Článek

Britský princ Harry na cestě po Austrálii překročil pravidla královského protokolu, když objal jednu z fanynek. Devatenáctiletou Indii Brownovou přemohly emoce a propukla v pláč, zatímco objímala prince s britskou vlajkou v ruce.

„Tímhle mě dostaneš do problémů,“ řekl studentce podle The Sun princ Harry. Dívka byla ve viditelném šoku a nebyla schopná slov.

Princovu pozornost si v zástupu pěti tisíc fanoušků získala svým transparentem, na kterém bylo napsáno: „Jsem tu od čtyř hodin ráno, miluji tě od svých osmi let”, uvedla agentura AP.

„Jezdím za nimi po celém světě, a tohle byla velká příležitost, a tak jsem po ní skočila,“ řekla AP slečna Brownová. „Nepředpokládala jsem, že se to stane, protože je to proti protokolu, ale bylo to fenomenální, a on to objetí opětoval.“

Rychlé objetí dívka dostala v australském Melbourne, které princ Harry se svou manželkou vévodkyní Meghan navštívili v rámci šestnáctidenní cesty po Austrálii. Kromě ní zavítají i na Nový Zéland, Fidži a Tongu.

Video: Harry a Meghan jsou v očekávání, jak se bude dítě jmenovat?

Video: AP

Reklama

Doporučované