Hlavní obsah

Pro návštěvníky Valašska je připraven nový celoroční turistický průvodce

Foto: Getty Images

Ilustrační foto.

Reklama

Celoroční turistický průvodce obsahuje nabídku turistických zajímavostí Valašska, tipy na výlety ke skalám, rozhlednám, památkám, také na cyklovýlety nejen po cyklostezkách.

Článek

„V našem regionu dosud nebyl vytvořen jednotný turistický průvodce, který́ by nabízel ucelený přehled turistických zajímavostí napříč celým územím,“ uvedla v dnešní tiskové zprávě Martina Hovořáková z destinační společnosti.

„Jednotný turistický průvodce tak návštěvníkům Valašska nabídne přehlednou nabídku turistických zajímavostí regionu a pomůže se jim lépe zorientovat v území a získat informace, kde co vidět a zažít a co by určitě neměli minout,“ uvedla Hovořáková.

Průvodce je určen pro návštěvníky všech věkových kategorií, především pro rodiny s dětmi a aktivní seniory. „Je sestavený pro celoroční návštěvu Valašska a je členěný na rozhledny, památky a zajímavosti, skály na Valašsku, cykloturistiku, pěší turistiku, zimní sporty, ale i na tipy, kde se osvěžit, relaxovat či si užít wellness,“ uvedla Hovořáková. Průvodce je zdarma k dispozici v informačních centrech.

Valašsko patří k regionům vyhledávaným turisty například kvůli přírodě, turistice či zimním sportům.

Reklama

Doporučované