Hlavní obsah

Seriál Griffinovi oslavil 300. epizodu. Hlasem desítek postav je jeho tvůrce Seth MacFarlane

Seth MacFarlane dorazil na premiéru jubilejního dílu.Video: Prokop Vodrážka

 

Reklama

Americký seriál Family Guy, který znají čeští diváci spíše pod názvem Griffinovi, oslavil na konci týdne svou již 300. epizodu.

Článek

Hlavní tváří seriálu, který se již více než dvacet let strefuje do politiků, herců, ale také obyčejných Američanů, je Seth MacFarlane. Ten se kromě toho, že seriál a jeho hlavní postavy vymyslel, věnuje také dabingu.

Svůj hlas propůjčil nejen hlavní postavě, Peteru Griffinovi, ale namluvil třeba Briana Griffina, geniální dítě Stewieho a desítky dalších postav. V současnosti se kromě Griffinů věnuje mnoha dalším projektům a namlouvání tak obětuje především své volné dny.

„Jediný čas, kdy stíhám dabovat postavy, je o víkendu, takže tomu většinou obětuju soboty a neděle. To je jediný čas, kdy je seriál trochu otrava. Kdy se po pracovním týdnu těšíte na víkend, který nakonec stejně pracujete,” uvedl MacFarlane na premiéře jubilejního dílu.

Tam se mimo jiné také svěřil, jaké problémy obnáší tvorba seriálu, který si střílí z amerických celebrit. Podívat se na to můžete ve videu nad článkem.

Reklama

Související témata:

Doporučované