Hlavní obsah

Seznam.cz oslavil 23. narozeniny se svými hrdiny

Seznam.cz oslavil už 23. narozeniny.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Seznam.cz oslavil své třiadvacáté narozeniny ve velkém stylu. V pražské Kotvě, kde se večírek konal, se představil například Jiří Burian, který vystupuje skrz své satirické rapové alter ego Kapitán Demo. Nechyběly ani tváře české internetové jedničky.

Článek

Vystoupení Kapitána Dema bylo vrcholem večera, který se nesl v duchu superhrdinů. Téma bylo jasné: „Seznam vznikl před 23 lety a stal se z něj globální fenomén. Všichni, kteří se na tom podíleli, ať už jsou to seznamáci, klienti nebo jiní obchodní partneři, tak jsou hrdinové, protože společně tvořili tento globální fenomén,“ vysvětlil obchodní ředitel Seznam.cz Martin Švarc.

Proto Seznam připravil pro své hosty i aktivity hodné hrdinů. Návštěvníci si mohli vyzkoušet tvorbu komiksu, hrdinský fotokoutek, museli zachránit Krastyho a ještě mnohem víc. Za to všechno získali odměny v podobě odznáčků, pláště a škrabošky. Na konci večera tak byli hrdinové úplně všichni.

Na to nejlepší z oslavy společnosti Seznam.cz se můžete podívat v úvodní reportáži, která je součástí magazínu Slavní. Televize Seznam jej vysílá každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované