Hlavní obsah

Slovenská kráska v novém pořadu Streamu. Bude dávat všem odvážlivcům do těla

Proběhněte se s Lenkou Vacvalovou.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Ze dna až na vrchol! Tři odvážlivci se zúčastní šestitýdenní výzvy, na jejímž konci je čeká opravdový běžecký závod. Na jejich cestu bude dohlížet běžkyně, herečka a také půvabná moderátorka Lenka Vacvalová, která přijala pozvání Slavných.

Článek

Chcete začít běhat? Základní otázka, která dala vzniknout novému pořadu s názvem Běž! na internetové televizi Stream.cz.

„Je to o běhu a trochu o odvážných lidech, kteří nikdy v životě neběhali, ale rozhodli se, že se hecnou a připraví se na svůj první desetikilometrový závod,“ prozrazuje moderátorka.

Pořad se rozhodně nestaví do pozice školy běhu, je spíše inspirací a příběhem o tom, čím vším museli přihlášení projít, i když vůbec nesportují. „Prošli si tím, že zaběhli svých prvních pět kilometrů, běhali schody, učili se regenerovat,“ říká Lenka Vacvalová.

V šestidílné sérii se objeví jak ženy, tak i muži. Každý díl je koncipován jinak. Jednou se věnuje tipům, jak se zrychlit v běhu, podruhé zase správnému stravování.

Lenka Vacvalová je nejen úspěšnou moderátorkou, ale také herečkou. Co je u ní nového a v jakém filmu ji aktuálně můžeme vidět, se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
Lenka Vacvalová

Doporučované