Hlavní obsah

Liga má nového generálního partnera. Fotbalu přinese přes čtvrt miliardy ročně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Shutterstock.com

Český fotbal má nového generálního sponzora. Ilustrační fotografie.

Reklama

Titulárním partnerem první a druhé fotbalové ligy bude společnost Chance. Rozhodujícím kritériem pro výběr byla cena, oznámila Ligová fotbalová asociace.

Článek

Společnost Chance se na následujících pět sezon stala generálním partnerem první a druhé fotbalové ligy. Smlouva zaručuje částku přesahující čtvrt miliardy korun ročně na podporu českého fotbalu, přičemž Chance se stane titulárním partnerem nejvyšší soutěže, píše server České noviny. Rozhodujícím kritériem pro výběr byla cena, oznámila Ligová fotbalová asociace (LFA).

„I druhé velké výběrové řízení této sezony musím označit za velice úspěšné a prostředky, které český profesionální fotbal pro další sezony získá, mě potěšily. Konečnou částku, která příjemně překvapila asi nejenom mě, vnímám jako potvrzení faktu, že spojení s českým profesionálním fotbalem je v současnosti velice atraktivní a prestižní záležitostí,“ řekl v tiskové zprávě předseda LFA Dušan Svoboda.

„Zároveň ji beru jako závazek, abychom se neuspokojili a pokračovali v nastoleném směřování. Nepochybuji, že jak my na LFA, tak i kluby využijeme získané prostředky k dalšímu posunu českého profesionálního fotbalu a k podpoře boomu, který kolem něj v současnosti panuje,“ dodal první muž LFA.

Do výběrového řízení se přihlásilo několik vážných zájemců jak ze sázkařského odvětví, tak i z jiných oblastí. Z této skupiny se do druhého kola dostali tři nejlepší uchazeči, z nichž sázková společnost Chance předložila nejvyšší nabídku.

Reklama

Související témata:
Chance liga
Chance (firma)

Doporučované