Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Ještě horší než zkorumpovaný fotbal jsou fotbalové písně

Rubrika TOP 5 ze satirického pořadu Šťastné pondělí: Ještě horší než zkorumpovaný fotbal jsou fotbalové písně. A jedna speciální lahůdka pro věrné a otrlé diváky.Video: Jindřich Šídlo

 

Reklama

Existuje jen jedna horší věc, než je český zkorumpovaný fotbal. A to jsou písně o českém fotbalu. My jsme se tím děsem probrali a našli jsme pro vás TOP 5 těch nejhorších.

Článek

Zkuste to vydržet a poslechněte si song Jaromíra Nohavici o neúplatné Dáše mezi trny, což je oslava partnerky Romana Berbra.

Ještě horší je dílo zasloužilého klubového umělce Pokáče z Letné, jenž nazpíval pro Spartu oslavnou píseň pro rumunského záložníka Nikolae Stanciu, který je v současnosti jednou z hlavních opor konkurenční Slavie.

Mezi fotbalovými písněmi se zvláštní odpudivostí vynikají klubové hymny. A mezi klubovými hymnami nejvíce vyniká Peltův Jablonec.

A pokud vydržíte u videa až do konce, jako speciální dárek pro věrné a otrlé diváky jsme si pro vás připravili sladkou tečku v podobě bojového tance Haka v podání verze největších hvězd socialistického showbyznysu, legendárního týmu Amfora. Ano, ten hráč uprostřed je skutečně Jiřina Bohdalová!

Celý díl pořadu Šťastné pondělí vysílá Televize Seznam každé pondělí ve 20:55. Jednotlivé rubriky pak samostatně v následujících dnech publikujeme na webu sz.cz. Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku nebo Twitteru.

Reklama

Doporučované