Hlavní obsah

Stream natáčí seriál Kadeřnictví. O čem bude?

Seriál Kadeřnictví televize Stream.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Seriál, který v šesti minutách nabídne to, o čem si ženy povídají, když s nimi nejsou muži.

Článek

Nový seriál Kadeřnictví odstartuje už v průběhu května. Seriál v produkci Streamu nabídne velmi neotřelou a zábavnou formou pohled do světa žen.

„Já si myslím, že seriál Kadeřnictví je takový rychlý, lehký a vtipný vhled do ženského světa,” přibližuje koncept seriálu herečka Jana Bernášková.

Její herecká kolegyně Veronika Gajerová pak upřesňuje, že jde o seriál, který míří na všechny generace a nejde jen o úzkou skupinu, jak by se na první pohled mohlo zdát.

„Je to takový řez přes různé generace. Od těch nejstarších až po ty nejmladší holky. Řekla bych, že to je hlavně o tom, co si ženy vyprávějí mezi sebou, když tam nejsou kluci,” říká herečka Veronika Gajerová.

Kromě žen se ale samozřejmě v seriálu objeví i mužský element. Jak? To se máme nechat překvapit.

Děj se podle tvůrců odehrává v menším kadeřnictví, které má své potíže. Jednotlivé aktérky pak na pozadí prožívají své osobní příběhy. Poselství je nakonec ale vždy pozitivní. Ačkoliv je kadeřnictví menší a ne vždy prosperující, kadeřnice i zákaznice pojí vřelé vztahy. A jedna z mála nesympatických postav, kterou hraje Nela Boudová, v pravou chvíli odhalí svou dobrou tvář a kadeřnictví zachrání.

Více o seriálu se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované