Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Muž s mačetou v Hradci Králové? Jen další volební kampaň

Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí.Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

Šťastné pondělí konečně vyrazilo za hranice. Za hranice Prahy. A to je dobře, protože za hranicemi hlavního města existuje celý nový svět plný folklorních a konzumních zpráv. A my vám je v této sezoně naposledy přinášíme.

Článek

V Británii řeší zásadní problém, během rostoucích čísel museli vyměnit ministra zdravotnictví. Za Česko hlásíme, že můžeme Britům v této věci poskytnout jakékoliv know-how, i kdyby chtěli ministra měnit ještě jednou. Nebo dvakrát. Nebo třikrát.

Ale nemůžeme v Jablunkově minout ani tu nejzásadnější zprávu týdne – do Národního muzea dovezli žraloka. Škoda jen, že to nebyl původně kurátory objednaný exponát, ale jen náhražka za něco jiného.

A mluvit budeme i o zábavném pánovi s mačetou v Hradci Králové, osamoceném ostrůvku s ovcemi u Skotska a chybět nebude samozřejmě ani zvířátko nakonec.

Více v úvodním videu ze Studia Jablunkov.

Studio je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde. A sledovat nás můžete také na Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Reklama

Doporučované