Hlavní obsah

Svou kolekci dostal na mola Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku už během studií a zabodoval

Pořad #ZDAVUVEN o módním návrháři Janu Černém.Video: Anita Baselová

 

Reklama

První díl pořadu #ZDAVUVEN je tady! Tentokrát vám představíme mladého módního návrháře, který svou tvorbou dokáže vyprávět celé příběhy. Na módním festivalu Mercedes-Benz Prague Fashion Week překvapil kolekcí Sherwood inspirovanou prostituty z Hlavního nádraží, jeho kariéru návrháře to však úspěšně odstartovalo.

Článek

Každé pondělí vám přineseme inspirativní příběh člověka, který dosáhl úspěchu ve velmi mladém věku. Svým talentem a schopnostmi tak předčil nejen své vrstevníky, ale je inspirací pro všechny ostatní. Hosté tohoto pořadu mají jedno společné, nebáli se překonat překážky na své cestě a vystoupit #ZDAVUVEN.

V prvním díle jsme navštívili zlínského módního návrháře Jana Černého. Ačkoliv design oděvů stále ještě studuje na Univerzitě Tomáše Bati, ve světě módy už je jeho jméno známé. Absolvoval totiž stáž u Jakuba Polanky a o jeho kolekcích psala i média v zahraničí. Jan Černý dokáže svým oblečením vyjádřit své pocity i myšlenky. Nejvíce veřejnost šokoval svou kolekcí Sherwood, pro kterou hledal inspiraci mezi prostituty z Hlavního nádraží 90. let. Jaká byla cesta Jana Černého k vlastní značce, kterou rád obléká například herec Jan Cina, se dozvíte ve videu nad článkem.

Reklama

Související témata:

Doporučované