Hlavní obsah

„Ta facka byla výchovná.“ Našli jsme taxikáře, který udeřil ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Našli jsme taxikáře, který udeřil ženu.Video: Janek Rubeš, Seznam Zprávy

 

Reklama

Taxikář, který v úterý napadl ženu u Karlova mostu a o den později slovně urážel zastupitele Prahy 1, se dál obhajuje. Udeření ženy prý bylo výchovné.

Článek

Ještě ve středu taxikář od Karlova mostu ironicky tvrdil: „Málem jsem ji zabil.“ Popisoval situaci z úterý, kdy jej kolemjdoucí žena upozornila, že se svým autem stojí na pěší zóně.

Dnes už své vyjádření zmírňuje a tvrdí, že facka byla „výchovná“.

Taxikáře jsme potkali hned druhý den po incidentu. Stál na Malostranském náměstí a čekal na potenciální zákazníky. Tentokrát nestál na pěší zóně, ale na takzvané modré čáře, která je určena pouze pro rezidenty Prahy 1.

Podívejte se na incident taxikáře se zastupitelem Prahy 1:

Video: Vít Masare, Petr Kučera

S rozhovorem neměl problém a rozpovídal se o tom, co jej tak rozohnilo. Vadilo mu, že ho žena „prudila“, i to, že video s incidentem proniklo na internet, kam jej následně umístili ženin kamarád, zastupitel Petr Kučera (Zelení), a jeho kolega Vít Masare.

Podle našich informací se zmíněný taxikář zdržuje hlavně v úzkém centru Prahy, tedy v okolí Staroměstského náměstí, Dlouhé třídy nebo právě okolí Karlova mostu.

Reklama

Doporučované