Hlavní obsah

Televize Seznam představila nové schéma, přichází nové tváře i pořady

Záznam z představení nového schématu televize Seznam.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Televize Seznam na podzim nabídne divákům další známé tváře, dnes je představila v Praze ve Žlutých lázních.

Článek

Celoplošnou televizní stanici internetové jedničky Seznam.cz čeká první podzim a s ním i nové pořady a tváře.

Od pondělí do pátku bude televize vysílat nový pořad ze světa byznysu, přenášený exkluzivně z prostor nového studia z pražské burzy.

Víkendový program v prime time pak rozšíří nové bloky obsahu – páteční nezávislé filmy, sobotní unikátní sportovní show a nedělní seriály.

Televize Seznam přinese nové pořady.

Mezi další novinky patří investigativně-reportážní cyklus Záhady Josefa Klímy. Moderátorka Radiožurnálu Lucie Výborná bude spolupracovat se Seznamem na adrenalinovém outdoorovém pořadu Extreme Interviews. K moderátorům rozhovorového formátu Výzva se pak přidá renomovaný žurnalista Robert Čásenský.

Noví partneři Televize Seznam

Na nových formátech bude Seznam spolupracovat s významnými partnery – ekonomické studio vzniká s podporou Burzy cenných papírů Praha, filmové a seriálové akvizice pro Televizi Seznam zajišťuje exkluzivně renomovaná společnost AQS. Koprodukce večerní sportovní show se pak ujme firma Elite Solutions, která má za sebou úspěšné projekty v oblasti interaktivního sportovního obsahu a videa.

Nový pořad: Záhady Josefa Klímy.Video: Seznam Zprávy

I na podzim se v Televizi Seznam objeví další pokračování pořadů, které patří mezi stálice programu. Novinky ve Šťastném pondělí představí Jindřich Šídlo, který každý týden glosuje aktuální témata humorem jemu vlastním, nebo Anita Baselová a její projekt #ZDAVUVEN o mladých, úspěšných a talentovaných lidech.

Oblibě se těší i reportérský cyklus Obzor Filipa Horkého zabývající se nejen světovými politickými tématy, ale i vážnými sociálními problémy české společnosti, jako jsou lidé bez domova či množírny se zvířaty, investigativní série Zvláštní vyšetřování Sabiny Slonkové a Jirky Kubíka o největších kauzách současnosti. Dále pak Honest Guide s Jankem Rubešem a Honzou Mikulkou mapující turistické nástrahy měst, Moje místa Blanky Kubíkové ukazující, kde žijí a tvoří slavní Češi a Slováci včetně jejich intimní zpovědi o životě a práci. Adam Junek se vrátí za volant a v nových dílech pořadu Kam to bude? vyzpovídá další kapitány – a kapitánky – českého byznysu.

My jsme televize Seznam.Video: Seznam Zprávy

Ranní a dopolední hodiny Televize Seznam patří pořadům Ráno na Gauči, Rodinka a magazínu ze světa showbyznysu Slavní. V červnu spustila televize interaktivní talk show V centru, ve které se střídají v moderaci Kovy, Janek Rubeš, Shopaholic Nicol a Tomáš Verner a zvou si zajímavé hosty z politického, kulturního i sportovního dění.

„Jsme televize z internetu. Máme v sobě zakódované, že moderní médium se neustále mění. Schopnost rychle reagovat, vyvíjet se a vnímat lidi kolem sebe. Zároveň je Seznam místem, kde může vzniknout a skutečně vzniká kvalitní, nezávislý obsah. To přitahuje i kvalitní osobnosti, které prostě chtějí dělat dobré věci správně,“ říká ředitel divize Zpravodajství a Televize Seznam Jakub Unger.

Studenti točí pro Seznam

V exkluzivní spolupráci s pražskou VOŠP budou mladí publicisté a filmaři připravovat pořad o světě, jak ho vidí oni sami. Autorská tvorba studentů se zároveň stane denní součástí obsahu webu Seznam Zprávy a Televize Seznam.

Televize Seznam nabídne i magazín o autech jinak. Tvůrci úspěšného webového projektu Garáž.cz začnou točit speciální automobilový pořad.

Diváci se mohou od podzimu těšit i na filmy a seriály. „Televize Seznam chce být místem, kde lidé najdou originální, kvalitní informace a zábavu. Budeme nakupovat a vysílat artovou, nezávislou filmovou a televizní tvorbu. Chceme v evropské i mimoevropské tvorbě vyhledávat díla, která nutí diváky přemýšlet a dívat se na svět kolem sebe s otevřenýma očima. A samozřejmě nezapomínáme ani na originální tvorbu našeho Stream.cz,“ dodává Jakub Unger.

Reklama

Doporučované