Hlavní obsah

Tonya Graves v Televizi Seznam: O cenách Grammy i své celoživotní lásce

Tonya Graves ve studiu Slavných: O náladách na americké hudební scéně i lásce k Masarykovi.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Výsledky letošních cen Grammy překvapily diváky i umělce. Celým večerem hýbaly otázky kolem práv a svobod především Afroameričanů. Je stále častější, že se podobná témata řeší právě během slavnostních ceremoniálů. Je to správné? I o tom promluvila v Televizi Seznam zpěvačka Tonya Graves.

Článek

„Mysím, že není špatné takové otázky řešit, když má člověk co říct. Otázka Afroameričanů je stále aktuální a já tomu rozumím,“ vyjádřila se k tématu Afroameričanů na předávání hudebních cen Grammy Tonya Graves. Dalším zlomovým momentem bylo, když si rapper Childish Gambino odnesl cenu za nejlepší rapovou nahrávku, což je pro Grammy také historický mezník. „Je to současný trend a móda, můj šálek kafe to není. Já mám ráda ten hip hop, který začal, když já byla dítě. Viděla jsem ten videoklip. Childish Gambino má rozhodně hodně talentu,“ hodnotí zpěvačka, která prý ale žádného idola nemá.

Člověk, kterého celoživotně obdivuje, překvapivě není hudebník. Na rozhovor si dokonce vzala tričko s jeho podobiznou. Její celoživotní láskou se stal T. G. Masaryk. „Byl to vysoký holohlavý brýlatý muž z Moravy a měl chuť na americké ženy. Je to můj snový muž,“ rozzářila se Tonya.

Zpěvačku mají fanoušci už navždy spojenou se skupinou Monkey Business, ze které odešla v roce 2016. Proč? A co plánuje ve svém profesním životě? Nejen to se dozvíte z rozhovoru v úvodním videu. Je součástí Magazínu Slavní, který Televize Seznam vysílá každou neděli od 21 hodin.

Jak nás naladit? Jednoduchý návod najdete ZDE.

Reklama

Doporučované