Hlavní obsah

Top 5: Nejlepší outfity Česko-Slovenského plesu

Top 5: Nejlepší outfity Česko-Slovenského plesu.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Česko-Slovenský ples byl plný párů sladěných do posledního detailu. My jsme vybrali pět rób, které nás zaujaly nejvíce.

Článek

Róbu z dílny Ponerových vynesla modelka a blogerka Natálie Kotková. Princeznovský styl šatů v barvě holubí šedi se ke křehké blondýnce hodí. Hádali byste, že misska většinou inklinuje spíše ke sportovní módě? My tedy ne! Jedinou negativní věcí je za nás líčení, které působí poněkud tvrdě.

Romantický styl zvolilo i slovenské pěvecké duo Twiins. Dvojčata Daniela a Veronika jsou známá tím, že většinou nosí spíše sexy outfity, proto jsou šaty s krajkovým topem a tylovou sukní příjemnou změnou. Dámy volí svoje oblečení tak, aby k sobě vždy nějakým způsobem ladilo. Tentokrát zvolily stejný střih a stejné doplňky, pouze v jiné barvě.

Gábina Lašková na Česko-Slovenském plese doslova zářila. Těžko říct, jestli za to mohla rudá róba od návrhářky Tatiany Kovaříkové nebo její požehnaný stav. Šaty však Gábině nesmírně slušely. Barva ladila k tónu její pleti a řešení sukně se skvěle hodilo k většímu bříšku. Prodloužená vlečka navíc působila velmi rafinovaně.

Do rukou uznávané návrhářky Tatiany Kovaříkové vložila svoji důvěru i Monika Leová a její róba brala dech. Ve stříbrných šatech s bílou podšívkou zářila jako diamant a na plese byla nepřehlédnutelná. Hluboký dekolt podtrhl modelčinu dokonalou figuru, skvěle byly zvoleny i jednoduché doplňky ve stejné barvě. Tady není co vytknout.

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová také vsadila na sourozenecké duo Ponerových. Kombinace černého korálkového topu a zlaté řasené sukně zaujala už na dálku. Perfektně ladily i šperky. Ty byly v hodnotě necelého milionu korun.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
Twiins

Doporučované