Hlavní obsah

Už je to svinstvo z Číny na Hradě? Pátrali jsme v ochranném obleku

Pátrání po koronaviru: Václav Dolejší a jeho nejtěžší mise. Reportáž ze satirického pořadu Šťastné pondělí.Video: Václav Dolejší

 

Reklama

Varovali jsme turisty na Hradě, fanouškům Slavie doporučovali roušky místo obvyklých šál a také dezinfikovali restauraci, kam si prezidentův rádce vyrazil na oběd.

Článek

Vyrazili jsme do Prahy hledat ohniska koronaviru. Po návratu Zemanova tria z Číny – hradního kancléře Mynáře, prezidentova rádce Nejedlého a šéfa fotbalové Slavie Tvrdíka – se ukázalo, že to svinstvo už je tady.

Natočili jsme exkluzivní záběry návratu emisarů zpět na Hrad, z nichž je patrné, že s doporučenou karanténou si hlavu zrovna moc nelámou.

Jistě, v minulosti u různých afér a kauz bylo zřejmé, že tyhle tři neskolí opravdu nic, protože díky mimořádně silné imunitě jsou odolní. Teď jde ale o to, aby dodržovali karanténu a nenakazili prezidenta Miloše Zemana, jenž v 75 letech patří do rizikové skupiny.

Podívejte se na reportáž Václava Dolejšího, který v ochranném obleku chodil po Praze po stopách Mynáře, Nejedlého, Tvrdíka a Covid-19.

Na Hradě před zákeřným virem varoval turisty, na fotbalové Slavii doporučoval fanouškům roušky místo obvyklých šál a nezapomněl ani dezinfikovat restauraci, kam si Nejedlý vyrazil na oběd.

Video je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, který můžete vidět v premiéře každé pondělí ve 20:55 hodin na Televizi Seznam.

Archiv pořadu najdete zde.

Sledujte nás také na Facebooku a Twitteru.

Reklama

Doporučované