Hlavní obsah

V Americe mě objevili na ulici, popsala svůj úspěch Olga Lounová

Zpěvačka Olga Lounová prozradila novinky z pracovního života.Video: Seznam

 

Reklama

Zpěvačce Olze Lounové se daří nejen v našem českém hudebním rybníčku, ale slaví úspěchy i v USA. A když už potřebuje relax, usedne za volant rally. O tom všem povyprávěla v pořadu Slavní.

Článek

Už v říjnu chystá Olga svůj další velký koncert spojený s křestem desky. Jména hostů zatím zveřejnit nechtěla, ale je známá tím, že svoje koncerty vždy doplní o něco nezvyklého, a tak aspoň prozradila, na co se fanoušci mohu těšit tentokrát: „Chci dát divákovi vždycky něco navíc. Chystám akrobacii na kruzích a trénuju už několik měsíců,” prozradila Olga.

Mimo to ale objíždí festivaly a připravuje songy, na kterých bude spolupracovat s rapery. Rap totiž používá ve svých písních často, dokonce i ve spolupráci s Karlem Gottem: „Dál za obzor jsem psala panu Gottovi na míru, protože chtěl něco jiného než jen zpívat, takže ve slokách tak trošku polorapuje,” vysvětlila s úsměvem zpěvačka. 

Duet s mistrem ale není jejím jediným úspěchem. Zabodovala i ve Spojených státech: „Točila jsem tam dokument o pouličních umělcích a máme natočeno, jak mě opravdu při prvním pokusu na ulici našli a vznikla z toho spolupráce. Vydali mi song, který se držel 7 týdnů.” No a když už má Olga práce plnou hlavu, usedne za volant závodního auta. Jak se k tomuto koníčku dostala? Na to už se podívejte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované