Hlavní obsah

V Ústí nad Labem se otevřelo autokino, kapacita je 90 aut

Foto: Seznam Zprávy

Ilustrační snímek.

Reklama

V Ústí nad Labem dnes začalo fungovat autokino u nákupního centra Tamda ve Všebořicích. Na rozlehlé parkoviště se vejde 90 aut, lidé by neměli z vozidel vystupovat.

Článek

Filmy pro děti i dospělé se budou promítat na LED stěně. ČTK to řekl pořadatel a ředitel společnosti Dream PRO Lubomír Machoň.

„Rozhodli jsme se promítat na ledkovou stěnu, abychom během dne mohli promítnou i více filmů, nejenom za tmy, ale i přes den,“ uvedl Machoň s tím, že dnes se od 15:00 promítal animovaný film pro děti Lví král, od 19:00 začalo promítání filmu Vratné lahve a od 22:00 se diváci mohou těšit na akční snímek Rychle a zběsile. Některé filmy jsou vyprodané, například sobotní promítání filmu Chlap na střídačku. „Další film, o který je zájem, jsou Ženy v běhu,“ uvedl Machoň.

Rezervace si mohou zájemci vyřídit na stránce společnosti. Na odkaze vidí program i obsazenost promítání. Lístek vyjde na 290 korun za vozidlo, v něm mohou být dva dospělí a děti.

Se spuštěním projektu se pojí také bezpečnostní opatření kvůli nemoci covid-19. Pořadatel se rozhodl oslovit Krajskou hygienickou stanici v Ústí nad Labem. „V autě by měly být dvě osoby, plus maximálně na dětské představení ještě děti. Návštěvníci by neměli vystupovat z auta, neměli by kouřit v prostoru autokina,“ popsal opatřeni Machoň a dodal, že bezpečnostní opatření se týkají i personálu. Pracovníci budou mít rukavice, ochranné štíty a roušky.

Reklama

Doporučované