Hlavní obsah

Vanessa Trumpová, manželka Donalda Trumpa juniora, podala žádost o rozvod

Manželka Donalda Trumpa juniora požádala o rozvod.Video: Soňa Barabášová, AP

 

Reklama

Manželka Donalda Trumpa juniora, nejstaršího syna amerického prezidenta, Vanessa požádala u newyorského soudu o rozvod.

Článek

Rodina amerického prezidenta čelí dalšímu skandálu. Po 12 letech manželství se prvorozený potomek Donalda Trumpa a jeho žena Vanessa rozhodli jít každý svou cestou. Prezidentova snacha podala žádost o nesporné řízení, což znamená, že pár se zřejmě nebude soudit o péči o děti ani o majetek. Trumpovi se poprvé setkali již v roce 2003, manželé byli od roku 2005. Společně vychovávají pět dětí.

Život slavného páru se pravděpodobně zkomplikoval poté, co Donald Trump složil přísahu a stal se 45. prezidentem USA.

Syn amerického prezidenta čelil několika kauzám. Během volební kampaně se údajně scházel s ruskou právničkou Nataljou Veselnickou napojenou na Kreml. Trump junior následně zveřejnil celou e-mailovou korespondenci s mediálním manažerem Robem Goldstonem, který sjednával stěžejní schůzku s ruskou právničkou.

Titulky médií plnil Trump junior nejen kvůli manželským problémům. V únoru otevřela manželka Trumpa mladšího obálku s neznámým bílým práškem, která byla adresována pro jejího muže. Snacha prezidenta Spojených států byla následně přijata do nemocnice se žaludeční nevolností. Policie posléze označila prášek za neškodný a zahájila vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Doporučované