Hlavní obsah

Ve fotbalové Slavii je rušno: Fiorentina láká Součka, Tvrdík oznámil Coufalův příchod

Foto: Profimedia.cz

Zůstane Tomáš Souček ve Slavii, nebo odejde do Serie A?

Reklama

Dva čeští reprezentanti se možná ve Slavii minou: Součka lákají do Itálie, Coufal se blíží z Liberce.

Článek

Už se spolu potkali v Liberci, teď by se Martin Graiciar mohl se slávistou Tomášem Součkem potkat i v dresu Fiorentiny. Italský klub chtěl získat Součka už v zimě, tehdy slyšel kategorické „ne“. Nyní je nabídka opět na stole.

Podle informací Seznam Zpráv se zatím vedení Slavie nerozhodlo, jestli dá Součkovi k odchodu takříkajíc zelenou. Ve čtvrtek by měla proběhnout konkrétní jednání.

Klub na mezinárodním trhu registruje i zájem o Jaromíra Zmrhala a Josefa Hušbauera.

Odejít hypoteticky mohou i afričtí fotbalisté Michael Ngadeu a Simon Deli, již mají sumu, za kterou je Slavia povinná je uvolnit, vyčíslenou ve výstupních klauzulích ve svých smlouvách.

Slavii by měl naopak posílit Vladimír Coufal ze Slovanu Liberec, jenž dal nakonec slávistické nabídce přednost před tou sparťanskou. Jeho příchod avizoval šéf klubu Jaroslav Tvrdík na Twitteru.

V pátek se tým trenéra Jindřicha Trpišovského sejde prvně po dovolené a čekají ho testy na FTVS. Následovat bude kondiční soustředění v Rakousku. Na pátek 29. června je naplánován česko-slovenský Superpohár proti Slovanu Bratislava na předpotopním stadionu Na Pasienkoch.

Reklama

Doporučované