Hlavní obsah

Video pro zoufalce z Realu Madrid. Tyhle góly vám letos chybí

Podívejte se na všechny ligové góly Cristiana Ronalda v minulé sezóně.Video: DIGI Sport

 

Reklama

Real Madrid zažívá krizi. Momentálně je už jasné, že neobhájí vítězství v Lize mistrů, je mimo boj o ligový titul a z poháru už byl taktéž vyřazen. Důvod? Královskému klubu chybí vůdčí osobonost a Ronaldovy góly.

Článek

Real Madrid zažívá velkou krizi. V první sezóně bez Cristiana Ronalda je královský klub mimo boj o titul už dvanáct kol před koncem ligy. Z Ligy mistrů vypadl po šokující domácí prohře s Ajaxem (1:4). A z poháru ho vyřadila nenáviděná Barcelona. Jednu trofej už sice „Bílý balet“ z letošní sezóny má, ale vítězství na Mistrovství světa klubů příznivce jednoho z nejslavnějších týmů světa určitě neuspokojí.

A hlavní důvod neúspěchu na všech frontách? Letní odchod Cristana Ronalda. Vítěz posledních tří ročníků nejslavnější klubové soutěže světa tak ztratil tvář, vůdčí osobnost a hlavně góly. A na všechny ligové branky portugalské modly z minulé sezóny se podívejte nahoře v článku.

Top fotbal na Seznamu

Příští přímý přenos:

Bundesliga – sobota 9. března, 15:15 – Dortmund – Stuttgart

Příští magazín:

Top Fotbal – pondělí 11. března, 21:00. Sestřih nejlepších zápasů víkendu z Premier League, Serie A, La Ligy, Bundesligy

Že Real Madrid dává bez Ronalda málo branek, jasně dokládají statistiky. Ve stejné fázi ligy, tedy po dvaceti šesti odehraných zápasech, měl loni Real Madrid na kontě 62 gólů a v té letošní? Pouhých čtyřicet tři.

Modrič: „Nejsme schopni nahradit Ronalda"

Tuto větu prohlásil chorvatský záložník po vypadnutí z Copa del Rey. Ale čí je to vina? Fanoušci se zlobí na vedení klubu, které nepřivedlo adekvátní náhradu. Hodně zmiňované jméno ve spojitosti s Realem Madrid byl Eden Hazard. Jenže belgický kanonýr na Santiago Bernabéu zatím nepřišel, místo něho do Madridu dorazila jiná belgická hvězda – Thibaut Courtois. Jenže Courtois nezalepil mezeru po Ronaldovi, ani nemohl. Tah postavit tým okolo gólmana, ještě s nijak přesvědčivými výkony, nevyšel.

Proto Realu nezbývá nic jiného, než „dožít“ do léta a začít nakupovat. V případě Edena Hazarda by ani nemusel investovat velkou částku, protože Belgičanovi končí smlouva. Takže by stačilo přidat tučný podpisový bonus a první zvučná posila by mohla být na světě.

Reklama

Doporučované