Hlavní obsah

Vivaldianno Reloaded: Český hudební projekt okouzlil i Jamese Bonda

Vivaldianno Reloaded se vrátilo do O2 areny.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Vivaldianno Reloaded je unikátní multimediální show Michala Dvořáka, která vypráví osudy hudebního génia Antonia Vivaldiho. Letos se po několika letech vrátila do pražské O2 areny a opět sklidila úspěch. Zásluhu na tom měl i Pierce Brosnan.

Článek

Právě jeho se totiž Michalu Dvořákovi podařilo přesvědčit ke spolupráci, a stal se tak hlavním vypravěčem celé show. A jednoduché to nebylo. „My jsme jednali s Johnem Malkovichem, jednali jsme s Morganem Freemanem a jednali jsme s Geoffreyem Rushem a samozřejmě Piercem Brosnanem,“ vyčíslil Dvořák.

Po dvou letech komunikace se všemi vyjmenovanými nakonec vykrystalizovala spolupráce s Jamesem Bondem. „Byť ti manažeři byli tvrdí a na poslední chvíli nám zdražili a já nevím, co všechno, tak on potvrdil moji teorii, že ti nejšikovnější lidé bývají ti nejnormálnější. Takže potom, když už jsme prorazili tu bariéru všech těch manažerů a právníků, tak to bylo moc příjemné,“ vzpomíná na osobní setkání.

Ovšem Brosnan nebyl jedinou změnou, které se původní Vivaldianno dočkalo. Jeho přívlastek Reloaded má ukázat, že je to show, která je ve všech ohledech moderní, plná nečekaných vizuálních efektů, tanečních čísel a samozřejmě i bravurních hudebních výkonů.

Malou ochutnávku toho nejlepšího najdete v úvodní reportáži. Ta je součástí úterního magazínu Slavní.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:
Pierce Brosnan

Doporučované