Hlavní obsah

Vojtěchu, odstup a uděláme ti koncert! Už nemůžeme, říká šéf Ticketstream

Foto: ticketstream.cz, Seznam Zprávy

Fiktivní koncert Adama Vojtěcha, ministra zdravotnictví a dřívějšího účastníka SuperStar.

Reklama

Společnost Ticketstream, velký prodejce vstupenek, hodila rukavici ministru zdravotnictví Adamu Vojtěchovi. Nabízí mu turné Comeback, když odstoupí. Za nadsázkou jsou vážné byznysové problémy, které rozhodnutí vlády oboru působí.

Článek

„Co mě k tomu vedlo? Frustrace. Už opravdu nemůžeme a vypadá to, že si z nás ze všech vláda dělá srandu. Tak jsme si ji udělali také,“ říká šéf a hlavní majitel společnosti Ticketstream Viktor Mastník.

Ten přes svého velkého prodejce vstupenek na různé kulturní a sportovní akce včera učinil ministru Adamu Vojtěchovi nabídku, kterou nazval Comeback 2020.

„Po neuvěřitelných výkonech na Ministerstvu financí a teď i na Ministerstvu zdravotnictví se konečně snad již každým dnem vrátí bývalý soutěžící v České SuperStar Mr. Adam Vojtěch ke zpívání!!!“ píše se v poutáku na fiktivní koncert, který je datován „po odstoupení z funkce“ a jeho kapacita je „omezena na 10 účastníků“. Právě včera oznámené opatření, že se zakazují vnitřní akce na stání nad 10 lidí, Viktora Mastníka definitivně postavilo na nohy.

„V Česku obor, řekněme, komerční kultury zaměstnává 130 tisíc lidí a nikdy jsme od nikoho nic nežádali. První půlrok omezení jsme ještě chápali a také jsme si všichni koupili čas. Hodně draze. Jenže místo toho, abychom ho využili, tak se teď ukazuje, že vláda není vůbec připravená a dělá rozhodnutí, která na první pohled nedávají smysl,“ komentuje důvody pro svou nabídku Viktor Mastník.

Pád na 40 procent

Sám říká, že mu tržby letos spadly na zhruba 40 procent loňského roku, ale že se snaží maximálně zachovat počet spolupracovníků. „Je to vztahový byznys, jsou to specialisté a pořád také pracujeme. Bohužel hlavně na tom, že se akce stále odsouvají a odsouvají,“ komentuje situaci byznysmen, který má pod firmou Six Dots také například službu Ticketon a za běžné situace prodává stovky tisíc lístků ročně.

Jeho iniciativa se každopádně setkala s velkým ohlasem. Na Facebooku jí dalo palec nahoru přes tisíc lidí a sdílí ji stovky fanoušků.

„Za Tickestream jsme šťastni, že můžeme Adamovi pomoci nastartovat novou kariéru v zábavním průmyslu, budovat od nuly fanouškovskou základnu a tento jeho první gigantický COMEBACK produkovat a prodávat na něj vstupenky, byť zatím v limitovaném množství!“ končí poutání na fiktivní koncert Ticketstream.

Ministr Adam Vojtěch veřejně připouští, že sociální sítě a vtipy na svou osobu občas rád čte. Tak snad.

Reklama

Doporučované