Hlavní obsah

Za kulisy rozvodové bitvy expremiéra: Proč Petra Paroubková vyrukovala s černými penězi?

Reportéři Seznamu: Ukázka z rozhovoru Sabiny Slonkové s Jiřím Kubíkem o sporu Jiřího Paroubka a Petry Paroubkové.Video: Lukáš Sál, Seznam Zprávy

 

Reklama

Jde jí o to udržet sobě a své dceři jistý životní standard, míní reportér Jiří Kubík. Podrobnosti už v pondělí večer v pořadu Reportéři Seznamu.

Článek

Bývalý předseda vlády a ČSSD Jiří Paroubek se rozvádí. Není ani první, ani poslední a za normálních okolností by to nestálo za zmínku. Byl to ale sám Paroubek, kdo na sebe přitáhl pozornost nejen bulvárních médií. Už loni totiž začal zpochybňovat psychiku své ženy Petry. Jakoby si připravuje půdu pro to, co přijde. A přišlo.

Petra Paroubková se u soudu (a nyní i veřejně) snaží dokázat, že bývalý politik má díky své politické kariéře mnohem víc peněz, než veřejně přiznává. Tedy, že má černé peníze.

Co jsme se od Petry Paroubkové vlastně dozvěděli? Jaké argumenty používá a proč na peníze, které zjevně roky ve společné domácnosti užívala, najednou upozorňuje?

I o tom se bavili novináři Sabina Slonková a Jiří Kubík v pořadu Reportéři Seznamu. Malou ochutnávku z rozhovoru nabízíme už nyní. Celý pořad můžete sledovat v pondělí 3. září na Televizi Seznam od 20:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Níže si pak můžete pustit minulý díl pořadu Reportéři Seznamu.

Reportéři Seznamu (minulý díl): S Pavlínou Kosovou o SPD Tomio Okamury před volbami, Lucií Hrdličkovou o body shamingu ve sportu a s Jindřichem Šídlem o novém Šťastném pondělí (video: Pavol Martaus, Seznam.cz).Video: Pavol Martaus, Seznam Zprávy

Reklama

Související témata:

Doporučované