Hlavní obsah

Harry a Meghan na vánočním přání zveřejnili první fotografii dcery Lilibet

Foto: Profimedia.cz

Snímek z léta pořízení v kalifornském domě.

Reklama

Snímek celé čtyřčlenné rodiny, pořízený letos v létě v jejím kalifornském domě, poslali Harry a Meghan jako vánoční přání.

Článek

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan zveřejnili první fotografii své dcery Lilibet, která se narodila v červnu.

Snímek celé čtyřčlenné rodiny, pořízený letos v létě v jejím kalifornském domě, poslali Harry a Meghan jako vánoční přání, uvedla zpravodajská stanice BBC.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu mají na fotografii džíny, na Harryho klíně sedí jejich dvouletý syn Archie. Ten se na fotografiích objevuje také jen velmi výjimečně. Autorem snímku je Alexi Lubomirski, který fotil i zásnuby a svatbu Harryho a Meghan.

„Letos, v roce 2021, jsme přivítali na svět naši dceru Lilibet. Archie z nás udělal ‚mámu‘ a ‚tátu‘ a Lili z nás udělala rodinu. Těšíme se na rok 2022 a vaším jménem jsme přispěli několika organizacím, které ctí a chrání rodiny. (…) Šťastné svátky a úspěšný nový rok vám přeje naše rodina!“ stojí v přání poslaném prostřednictvím nadace Archewell Foundation, kterou pár založil.

Princ Harry je vnuk současné britské panovnice Alžběty II. Pár se vzdal své oficiální role v královské rodině a odstěhoval se do Spojených států, odkud Meghan Markleová pochází. Vztah páru s britskou rodinou v posledním roce negativně ovlivnil jejich rozhovor pro média, ve kterém kritizovali chování lidí v Buckinghamském paláci.

Reklama

Doporučované