Hlavní obsah

Video: Schwarzenegger lopatou látal „výmol“. Ale narušil práci plynařů

Bez komentáře: Herec a bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger opravuje silnici ve čtvrti, kde bydlí.Video: twitter/Schwarzenegger

 

Reklama

Herec, bývalý kalifornský guvernér a také kulturista Arnold Schwarzenegger už nesnesl pohled na silnici ve čtvrti Brentwood, kde bydlí. Vlastnoručně začal látat „výmol“. Ve skutečnosti šlo ale o výkop provedený plynaři.

Článek

Schwarzenegger v úterý na svém twitteru zveřejnil záběry, jak se svým kamarádem opravují „výmol“, který podle něj ohrožuje bezpečnost provozu. Záběry se rychle začaly šířit internetem a hollywoodská hvězda opět plnila stránky médií.

Herec a bývalý politik tvrdí, že místní samospráva nevěnuje tamním komunikacím dostatečnou péči.

„Dnes, poté, co se celé sousedství rozčilovalo nad touhle obrovskou dírou, která už několik týdnů ničí auta a kola, jsem vyrazil a opravil ji. Vždycky říkám: Nestěžujme si, pojďme s tím něco udělat. Tak tady to máte,“ napsal k videu.

Místní byli ze Schwarzeneggerova „melouchaření“ nadšení, místní radnice o něco méně. Video, které má na twitteru přes deset milionů zhlédnutí, komentovala starostka Los Angeles Karen Bassová, která kritiku svého úřadu odmítla.

Radnice poté uvedla, že herec udělal chybu, když se pustil do oprav bez konzultace.

„Dané místo není výmol. Je to výkop související s povolenými pracemi, které na místě vykonává společnost SoCal Gas, která uvedla, že práce budou dokončeny do konce května,“ řekl americké televizi NBC Los Angeles mluvčí největšího kalifornského města.

„Stejně jako v případě podobných projektů, které mají dopad na městské ulice, bude společnost SoCal Gas muset oblast opravit, jakmile budou všechny práce dokončeny,“ dodala mluvčí.

Plynárenská společnost SoCal Gas na žádost NBC o vyjádření nereagovala.

Reklama

Doporučované