Hlavní obsah

Zákulisí seriálu Sedmilhářky. Podívejte se, jak filmaři staví ráj v počítači

Druhá řada seriálu Sedmilhářek je opět plná napětí. Podívejte se, jak se seriál natáčel.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Slavné herečky, ale zároveň i producentky seriálu Sedmilhářky Nicole Kidmanová a Reese Witherspoonová se rozhodly pokračovat v příběhu, který je inspirovaný slavnou knižní předlohou. Premiéru očekávané druhé řady slavné hvězdy prožívaly naplno.

Článek

Diváci zatím měli možnost zhlédnout tři nové díly, během kterých si začali pokládat nejrůznější otázky, co vše na Sedmilhářky praskne. Právě hlavní postavy si v nové řadě nesou trauma ze smrti Perryho, manžela vždy dokonalé Celeste. U jeho smrti bylo všech pět kamarádek a tuto traumatizující událost divák silně pociťuje. Každá z postav se s ní rozhodla vypořádat po svém.

„Nemysleli jsme si, že vznikne druhá řada, ale zpracovávali jsme najednou více dějových linek a Liane Moriartyová měla to štěstí, že napsala tak neuvěřitelný děj, který je třeba dál prozkoumat,“ svěřila se herečka Reese Witherspoonová.

Největším strašákem pro pevně semknuté kamarádky je Meryl Streepová, která do příběhu vstupuje coby matka zesnulého. Na celý incident rozhodně nechce zapomenout. Za každou cenu chce pověst svého syna očistit. Zajímá se proto nejen o svá vnoučata, ale i o vyšetřování. Je tak pro sedmilhářky daleko větším nebezpečím než policie.

„Meryl si vše uvědomuje a žije tím. Opravdu si myslím, že je pokorná vůči uznáním, oceněním a vyznamenáním, které jako herečka dostává. Dělá to proto, že miluje umění, herectví a vyprávění příběhů. Věnuje se tomu celý život,“ popsala spolupráci na place herečka Shailene Woodleyová.

Celý příběh se odehrává v kalifornském městečku Monterey, ne všechno je ale tak, jak too vypadá. Podívejte se s námi, kde a jak se ve skutečnosti natáčí hlavní scény tohoto oblíbeného seriálu. Celá reportáž je součástí Magazínu Slavní, který v premiéře můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý večer od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:
Sedmilhářky

Doporučované