Hlavní obsah

Zprávy v síti: De Niro chce dát Trumpovi pěstí, ten si tančí s Clintonovou

Následuje obsah vložený z jiného webu. Zde jej můžete přeskočit.

Zprávy v síti: Myslíte, že by američtí kandidáti na prezidenta pro vítězství i zatancovali?

Přejít před obsah vložený z jiného webu.
 

Reklama

Internet stále žije volbami, a to jak českými, tak americkými. Našli jsme i pár, který si spolu zatancoval až po šesti letech - a je to doják!

Článek

V krajských volbách zaznamenal největší úspěch předseda hnutí ANO Andrej Babiš, na sociálních sítích to ale pěkně schytal.

Foto: zdroj: Facebook/hnuti.nevim

Jak by to tu mohlo vypadat po vítězství ANO.

Nejen Amerika dnes sledovala druhou televizní debatu prezidentských kandidátů Hillary Clintonové a Donalda Trumpa. Ta se odehrávala ve velmi bojovné náladě a kandidáti na sebe vytahovali špínu, jak se jen dalo. Zkrátka je na nich znát, že se volby blíží. To možná vedlo tvůrce videa k myšlence, jak by to vypadalo, kdyby si kandidáti na prezidenta dali tzv. taneční battle.

Herci se do politiky často aktivně zapojují, jinak tomu není ani v případě Roberta de Nira, ten už nechtěl svůj vztek dál dusit uvnitř a nahlas řekl, co si o Donaldu Trumpovi myslí.

Foto: zdroj: Facebook/TheIndependent

Roberta de Nira už Donald Trump pěkně štve.

Joel a Lauren Jacksonovi jsou manželé už několik let, nerozdělila je ani vážná autonehoda Joela. Po šesti letech si tak konečně splnili sen a zatancovali si. Nezabránilo tomu ani Joelovo ochrnutí celého těla.

Foto: zdroj: Youtube.com/JoLaJackson

Joel a Lauren Jacksonovi během svého tance.

Reklama

Doporučované