Hlavní obsah

Prožívám nejšťastnější období svého života. Milan Drobný o svých plánech i neúspěchu v politice

Milan Drobný o své partnerce a snech, které si spolu plní. Video: Barbora Marková

 

Reklama

Milan Drobný rozhodně nezahálí ani v pozdějším věku. Koncertuje, sportuje, cestuje a o svých zážitcích teď píše knihu. My jsme ho zastihli na koncertě i s jeho manželkou Danou. Rozpovídal se o jejich seznámení, svých snech a i třeba o tom, co stálo za jeho nedávným neúspěchem v politice.

Článek

Milan Drobný dokazuje, že i v pozdějším věku člověk může vypadat skvěle, fit a že věk je pouhé číslo. V sedmdesáti třech letech mu to pořád neuvěřitelně zpívá. „Mě hlavně baví, že když si něco vyberu, tak vidím u lidí ten dopad, že se jim to líbí, že jsem se trefil, to je fajn vždycky. To mě velice žene dál, a když se prodávají CD, tak vidím, že to nedělám zbytečně,“ říká.

A rozhodně neusíná na vavřínech. Aktivně sportuje, cestuje, na stará kolena se dokonce začal učit na dvanáctistrunku. Muzikanství ale někdy rád na chvíli odloží a pustí se do psaní své nové knihy, která bude o jeho zážitcích z cest.

„Lidé zapomínají na to, že tady máme spoustu krásných věcí, objektů v republice. Takže ta kniha má zatím název Všude, kde jsem byl, byl jsem rád,“ prozrazuje pracovní pojmenování své nové knihy. Dokončená je zatím jedenáctá kapitola. Není ale prý kam spěchat, pořád je kam cestovat a co nového poznávat. A čas chce Milan Drobný věnovat i své nové - v pořadí už třetí - manželce, se kterou se oženil zhruba před rokem a jež je podle jeho vlastních slov opravdu konečně ta pravá.

„My jsme se s Danou poznali na kolech a myslím si, že toto období je pro mě na moje stará kolena, opravdu stará kolena nejšťastnější. Potkal jsem ženu, která je se mnou se vším všudy, i ve sportu. A je s ní sranda, takže jsem rád,“ usmívá se Milan Drobný.

Heslo do třetice všeho dobrého tady platí dvojnásob. Jeho žena ho doprovází na většinu koncertů a společenských akcí. Navíc mu před nedávnem splnila jeden velký sen.

Zajímá vás jaký? Podívejte se na úvodní video. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
Milan Drobný

Doporučované