Hlavní obsah

Americký úřad chtěl potírat zločinnost imigrantů, lidé začali hlásit útoky mimozemšťanů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Američané zahltili nový úřad pro boj se zločinem telefonáty o mimozemšťanech.

 

Nový úřad zřídil pro nahlašování trestných činů imigrantů telefonní linku, zahltili ji vtipálci, kteří udávají mimozemšťany.

Článek

Americká vláda bojuje nedopatřením proti zločinům, které spáchali mimozemšťané. Ministerstvo vnitřní bezpečnosti otevřelo v úterý úřad VOICE pro potírání zločinnosti imigrantů. Cizince ale označuje agentura slovem „alien”, jež v angličtině znamená nejen cizinec, ale i mimozemšťan.

„Úřad VOICE pomůže obětem trestných činů spáchaných zločinci z řad cizinců (mimozemšťanů),” uvedlo v tiskové zprávě a na Twitteru ministerstvo.

Otevření nového úřadu vychází z lednového imigračního dekretu amerického prezidenta Donalda Trumpa. Pro nahlašování zločinů zřídil VOICE i telefonní linku, kterou ale zahltili vtipálci. Úřadu hlásí místo imigrantů vymyšlené útoky mimozemšťanů. Někteří se inspirují třeba příběhy ze seriálu Akta X.

„Pokud někdo z vás potřebuje nahlásit vesmírné mimozemšťany naší vládě, zavolejte prosím na její telefonní linku. Tady jsou někteří z těch nejhledanějších.”

„Hlásím zločin nelegálního vetřelce právě teď. Velmi děsivé.”

Nešťastně zvolila administrativa i den otevření úřadu. Připadl totiž na tzv. Alien Day, tedy Den Vetřelce. Na 26. dubna ho vyhlásilo studio Fox, aby oslavilo třicet let od premiéry stejnojmenného kultovního filmu.

Doporučované