Hlavní obsah

Auto chránila vlastním tělem. Američanka hodně riskovala, když se snažila zabránit zlodějovi

Melissa Smithová bránila auto před krádeží vlastním tělem.

 

Reklama

Odvážná Melissa Smithová zastavila krádež auta ve Wisconsinu tím, že si lehla na kapotu vozu a držela se stěračů. Zloděj se nakonec vzdal. Video se stalo hitem internetu.

Článek

Melissa Smithová čerpala benzín v blízkosti města Milwaukee ve Wisconsinu. Do jejího nezamčeného vozidla nastoupil zloděj a pokusil se SUV ukrást. Bezpečnostní kamery zachycují, jak žena pohotově skočila na kapotu a přitiskla se na přední sklo. „Bušila jsem do čelního skla. Křičela jsem na něj,“ řekla Smithová pro CNN a dodala: „On se mi jenom smál.“

Muž se mezitím pokusil ujet a Smithovou shodit. To se mu ale nepodařilo a raději z vozidla utekl. Žena pak rozjetý vůz zastavila, vystoupila a následně se sesunula k zemi.

Video se od svého zveřejnění začalo šířit po sociálních sítích. Poté, co své vozidlo zachránila, volala žena svému snoubenci. Nebyl prý příliš nadšený z jejího počínání.  „Je ale rád, že jsem v pořádku," dodala. Majitelka automobilu přiznala, že její jednání nebylo bezpečné, ale prý takové chování nemohla ignorovat.

Reklama

Související témata:

Doporučované