Hlavní obsah

Bláznivé varianty, jak spasit sezonu a Liverpoolu titul

Foto: Profimedia.cz

Jürgen Klopp si s Liverpoolem vydobyl v Premier League obrovský náskok, přesto mu hrozí, že by kvůli koronaviru mohl o titul přijít

Reklama

Má pětadvacet bodů náskoku na druhého. K titulu by mu stačilo už jen dvakrát vyhrát. Kdyby měl Liverpool v takové konstelaci přijít kvůli koronavirové nákaze o titul, byla by to sportovní katastrofa, kterou by šéfové Premier League neměli dopustit. Na tom se v novém vydání Angličana trio Jaromír Bosák, Jiří Hošek a Luděk Mádl jednoznačně shodlo.

Článek

Jednotlivým týmům zbývá odehrát devět, nejvýše deset zápasů. Ale horečnatě se hledají varianty, jak soutěž ještě dohrát. A v jakých termínech. „Co říkáte na údajnou možnost dokončit celou soutěž na vybraných dvou stadionech, a to ještě bez diváků?“ položil otázku Jiří Hošek. Samozřejmě bez nikterak nadšené odezvy.

„Mluví se o variantě pokusit se sehrát devět zápasů v šesti týdnech,“ poznamenal Luděk Mádl. A Jaromír Bosák vyjádřil obavu, v jakém stavu hráči případně budou po týdnech individuální přípravy. „Já si myslím, že se ročník nedohraje,“ konstatoval.

To by pak pochopitelně otevřelo debaty, jak přidělit titul, jak vyřešit sestupy a postupy, případně nasazení do evropských pohárů. I o tom všem šla v Angličanovi dopodrobna řeč.

Trojice moderátorů se s nostalgickou slzou v oku rozpovídala také o svých oblíbených momentech z historie soutěže. Například v očích Luďka Mádla zvítězilo gólové kouzlo legendy Arsenalu Dennise Bergkampa z utkání v Newcastlu v roce 2002:

Angličan

Fotbalový pořad Jiřího Hoška (@hosekj) a jeho přátel, výhradně o Premier League. S pravidelnými hosty Luďkem Mádlem, Karlem Häringem, Jaromírem Bosákem nebo Jindřichem Šídlem.

Od fanoušků, kteří si bez anglické ligy nedovedou představit víkend, pro fanoušky. Pozor, ve studiu se za žádných okolností nesmí sejít dva fans stejného klubu!

Každý týden exkluzivně na Seznam Zprávách v sekci Audio.

Také rádi posloucháte? Napište nám své postřehy, připomínky nebo tipy na e-mail audio@firma.seznam.cz.

Reklama

Doporučované