Hlavní obsah

Bude další královská svatba. Princ Harry a herečka Meghan Markleová oznámili zasnoubení

Princ Harry a herečka Meghan Markleová oznámili zasnoubení.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Spekulace o zasnoubení prince Harryho s americkou herečkou Meghan Markleovou plní stránky médií již několik měsíců. Dnes vyšlo oficiální oznámení, ve kterém stojí, že se nejmladší syn prince Charlese a zesnulé princezny Diany Harry bude ženit.

Článek

Jeho královská Výsost princ Henry z Walesu známý jako princ Harry se bude ženit. Vezme si americkou herečku Meghan Markleovou. Svatba sledovaného páru by měla být příští rok na jaře. Po ní by manželé měli žít v Nottingham Cottage v Kensingtonském paláci v Londýně. Zpráva přišla z paláce Clarence House, kde sídlí sekretariát korunního prince Charlese a jeho synů Williama a Harryho. Další informace o svatebním obřadu budou veřejnosti včas oznámeny, stojí dále v prohlášení sekretariátu. Palác upřesnil, že třiatřicetiletý princ Harry a šestatřicetiletá Markleová se zasnoubili tento měsíc.

Princ Harry nejprve informoval královnu Alžbětu II., svou babičku, a požádal také o svolení rodiče své vyvolené.

Princ Harry a šestatřicetiletá Markleová se dali dohromady během loňského léta. V listopadu 2016 palác oficiálně vyzval média, aby respektovala princovo soukromí. Novináři totiž začali pronásledovat nejen herečku, ale i její rodinu, často také oslovovali její bývalé partnery, aby na ni prozradili něco pikantního.

Princ Harry, mladší bratr prince Williama, je pátý v pořadí následnictví trůnu.

Markleová se narodila v Los Angeles. Jako herečka je známá především z právnického seriálu Kravaťáci, kde hraje atraktivní asistentku Rachel Zaneovou.

Reklama

Doporučované