Hlavní obsah

Cestující Jágrové poprvé v Česku. Věřím, že se Jaromír ještě ukáže v NHL, říká jeden z nich

Travelling Jagrs poprvé přiletěli do Česka. Svůj idol ale na ledě viděli jen pár vteřin.Video: David Janeczek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Trojice členů z fanouškovské skupiny Travelling Jagrs dorazila do Prahy. Cestující Jágrové si tak po stadionech v NHL odškrtli další hokejovou destinaci.

Článek

Trevor Freeman (Dallas Jagr), Rhett Bagnall (Pittsburgh Jagr) a Dan Medic (Calgary Jagr). Tito tři pánové z kanadského Calgary a Edmontonu přicestovali do Česka, aby viděli začátek play-off WSM ligy.

„Nejsem zklamaný, že Jaromír během naší návštěvy nehraje. Vím, že je zraněný a chce pomoct svému týmu hlavně v závěru sezony,“ říká Dan Medic.

Jágr totiž v prvním zápase série s Prostějovem nastoupil pouze na úvodní vhazování, aby si připsal start.

Majitel a zároveň útočník Kladna musí odehrát za Rytíře do konce play-off alespoň patnáct zápasů, aby mohl nastoupit do případné baráže o extraligu.

„Atmosféra na stadionu je naprosto skvělá, v Kanadě není zvykem, aby se fandilo i během přerušení. Zamiloval jsem se do českých fanoušků,“ nadšeně vypráví Rhett Bagnall.

Cestující Jágrové stihli v Česku tři zápasy a všechny proti Prostějovu, protože s moravským týmem hráli také poslední zápas v základní části.

„Určitě máme v plánu se do Česka vrátit. Všichni jsou tady přátelští, takže se vrátíme a tentokrát přiletíme všichni,“ vysvětluje Trevor Freeman.

Ve videu se podívejte na den s trojicí Cestujících Jágrů při úvodním zápasu Kladna v play-off proti Prostějovu.

Reklama

Doporučované