Hlavní obsah

Chytrý tučňák navazuje ekologická spojenectví. Vyzkoušejte jej!

Foto: Martin Faltejsek

Chytrý tučňák navazuje ekologická spojenectví

Reklama

Inteligentní výdejna a sběrna zásilek Penguin Box funguje už na více než 270 místech. A spolupracuje také s dalšími eko projekty.

Článek

Do 270 Penguin Boxů si můžete nechat bezpečně poslat balík z e-shopu či uložit zásilku z místní firmy. Anebo odtamtud zásilku naopak odeslat – Penguin Box totiž funguje jako inteligentní podatelna. V nabídce je služba Z Boxu do Boxu, která za 59 korun garantuje pohodlné a bezpečné doručení do jiného „tučňáka“ během 24 hodin. A nově lze balíky odesílat z boxů přímo na jakoukoli adresu v Česku.

Foto: Martin Faltejsek

Penguin Boxy pro jejich originální tvar nepřehlédnete

Všechny Penguin Boxy fungují nepřetržitě dnem i nocí a své okolí dokážou dobře osvětlit, tím pádem si svou zásilku můžete bez obav vyzvednout i po setmění.

Ekologický aspekt celého projektu byl důležitý hned od počátku. Díky solárnímu panelu může Penguin Box fungovat kdekoli, není ho totiž potřeba připojovat do elektrické sítě. O přepravu zásilek se navíc starají elektrické dodávky, které neznečišťují ovzduší a jezdí téměř bezhlučně.

Foto: Martin Faltejsek

Penguin Boxy najdete už na více než 270 místech po celé ČR

Své zodpovědné směřování ale podtrhuje Penguin Box i výběrem partnerů. Věrnostní program, v jehož rámci můžete sbírat kredity a následně získat slevy, běží ve spolupráci s moderním inzertním portálem Bonanza.shop a s ekologickým e-shopem genesis-eshop.cz, který se soustředí na udržitelnou módu a odpovědné nakupování.

Penguin Box je originální a ryze český výrobek, který se původně zrodil jako výsledek spolupráce mezi tuzemskou společností TextilEco a studenty brněnského VUT, oboru průmyslového designu. Za svou inovativnost sklidil Penguin Box ocenění hned na třech významných veletrzích – Urbis, ForArch a MSV.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované