Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: Bylo za komunistů líp? A žena, která vybudovala impérium z vkladní knížky

Televize Seznam.

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

20.00 - Datažurnál: Bylo líp?

29 let od konce komunistického režimu. Jak se změnily od té doby naše životy? Odpovědi v pořadu, který nahlíží čísla, trendy a statistiky v populární formě.

Překvapivý pohled na ostře sledované téma - skrz data. V čem je naše společnost jiná? Jak jsme se změnili od roku 1989? Datažurnálem vás provede novinář Pavel Cyprich, pořad vzniká ve spolupráci se sdružením Samizdat.

20.30 - Kam to bude? Jaroslava Valová

Žena, která z úspor na vkladní knížce dokázala vybudovat miliardové impérium a v nadsázce naučila Čechy mýt se kulturněji.

Jaroslava Valová založila hned po revoluci společnost SIKO koupelny. Z malého krámku v Čimelicích se firma stala českým „koupelnovým impériem“ s obratem přesahujícím tři miliardy korun ročně. Byla mezi prvními, kdo vsadil na frančízový model byznysu. Valová, která se letos stala nejvlivnější podnikatelkou podle ankety TOP ženy, už každodenní řízení předala svým dětem. Stále však platí za jednu z nejbohatších žen Česka. O bohatství, byznyse a stavu společnosti v pořadu, který přináší inspiraci od nejvýraznějších jmen českého a slovenského byznysu. Řidičem osobností a průvodcem pořadu je Adam Junek.

21.00 - Výzva: Martin Dejdar

Martin Dejdar hostem Výzvy.Video: Seznam.cz, Seznam Zprávy

Dá se z těžkého života udělat opravdu ještě těžší? Takový je podtitul nového filmu Kluci z hor, se kterým míří do kin.

Jak se Martinu Dejdarovi natáčelo s Jiřím Lábusem, jenž ve snímku Kluci z hor hraje jeho mentálně postiženého strýce? A proč se v poslední době stále častěji vyjadřuje k politice? Martin Dejdar, herec spojený se seriálovou rolí politického vězně Tondy Maděry, ve Výzvě Jiřího Kubíka.

Reklama

Související témata:

Doporučované