Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: Šťastné pondělí, designérský sen a co přijde po Putinovi?

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Reklama

Článek

20:00 - Šťastné pondělí

Týden kolem nás pohledem populárního komentátora Jindřicha Šídla. Originální „retro” grafika Tomáše Dusila. Pravdy a lži kolem nás, kterým se zasmějete.

Šťastné pondělí Jindřicha Šídla (zkrácená verze pro web Seznam Zprávy, večer v televizi se můžete těšit na celý pořad).Video: Šídlo Jindřich, Seznam Zprávy, Youtube.com

20:30 - #ZDAVUVEN: Radovan Mačák

Design studoval na Tchaj-wanu. Aby si mohl splnit své sny, naučil se i čínsky. Dnes navrhuje design interiérů po celém světě a dává lidem odvahu bydlet originálně. Designéra Radovana Mačáka představuje ve svěžím portrétu Anita Baselová. Pořad #ZDAVUVEN zachycuje mladé Čechy a Slováky, kteří něco dokázali a stali se inspirací pro ostatní.

Malá ochutnávka pondělního pořadu #ZDAVUVEN s Radovanem Mačákem.Video: Seznam Zprávy

21:00 - Výzva: Michaela Jílková

Na hosty ve svém pořadu je vždy ostrá. Jaká je v opačné roli? Už deset let moderuje pořad Máte slovo České televize. Tentokrát bude Michaela Jílková v pozici toho, kdo odpovídá na otázky. Ve Výzvě Renaty Kalenské.

21:30 - Výzva: Jan Klener

Kam pokročila neurochirurgie? Jaké to je, mluvit s pacientem, kterému operujete mozek? I to budou témata Výzvy Renaty Kalenské s primářem Neurochirurgického oddělení pražské Nemocnice Na Homolce Janem Klenerem.

22:00 - Mapa: Ruské volby

Rusko zná svého nového prezidenta. Není překvapení, že se jím stal opět Vladimir Putin. Jak budou vypadat jeho další roky v Kremlu? Bude i nadále stupňovat agresivní chování vůči Západu? Nebo jeho potvrzení ve funkci přinese uklidnění? Speciální vydání pořadu Mapa k ruským volbám. Z Prahy uvádí Jiří Hošek, z Moskvy reportuje Filip Horký.

Malá ochutnávka pondělního pořadu Mapa Jiřího Hoška. Tentokrát je ústředním tématem Rusko a prezident Vladimir Putin.Video: Seznam Zprávy

Už máte naladěnou Televizi Seznam?

Jak postupovat, se dozvíte ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované